Részletek

Megnyitottunk!

Az eseményen jelen volt Mészáros Miklós, Balatonboglár város polgármestere, a képviselő-testület tagjai, a Városüzemeltetési Nonprofit Kft. vezetője, több média és a törzsvendégeink egy része.

Mészáros Miklós elmondta, nagyon aggódtak, amikor kiderült, hogy a Bahart Zrt. privatizálni fogja a helyi kempinget. 

- Mi lesz azokkal az emberekkel, akik évtizedek óta idejárnak, milyen lesz a közhangulat, ha esetleg itt minden megváltozik- tették fel rendre  a kérdést neki, de nem tudott érdemben válaszolni, egészen az év elejéig.

Mészáros Miklós, Balatonboglár polgármestere és Rajnai Attila, ügyvezető igazgató

Sohasem fogom fogom elfelejteni azt  a pillanatot, amikkor megcsörrent a telefonom és felhívott Rajnai Attila, aki elmondta, hogy ők vették meg a privatizáció során a Sellő kempinget. Rákérdeztem, hogy mi a tervük vele, mire azt válaszolta, mi lenne, hát kemping marad!

Érdemes lett volna hallani mindenkinek azt a hangot, mekkora kövek zuhantak le a szívemről. 

Szóval, igaz az a mondás számunkra, hogy minden jó, ha vége jó, úgyhogy csak egyet, hosszú kempingéveket kívánok Önöknek, majd átnyújtotta Balatonboglár város zászlóját az ügyvezető igazgatónak, aki a kemping új logójával ellátott pólót és autómatricát nyújtott át a polgármesternek.

Rajnai Attila elmondta: ez az ünnepség arról is szól, hogy nem trendi ma már kempingnek lenni, mert egyre fogy a számuk. Akik így gondolkodnak - tette hozzá, általában olyanok, akik sohasem kempingeztek, vagy ha igen, akkor rossz élményekkel távoztak. 

- Ha valaki, én ismerem a kempingezés fokozatait - mondta, mert a gyermekkoromat, az ifjúságomat töltöttem ebben a kempingben és akkor bizony még áldatlan állapotok uralkodtak, mégis tele volt. 

A miliő, a hangulat, a Balaton ezer arca ugyanis megfizethetetlen volt mindazok számára, kik bevállalták az akkori viseltes infrastruktúrát. Ma már ez messze nincs így, a Sellő kemping alkalmas az egész éves nyitva tartásra, akárcsak a mai modern lakóbuszok, lakókocsik. Ez is a célunk, minél hosszabban, minél tovább nyitva tartani és üzemelni és folyamatosan fejleszteni, tökéletesíteni a kemping szolgáltatásait, higiéniai és esztétikai színvonalát. 

Ígérem, gondos gazdája leszek a Sellő kempingnek!

A meghívottak koccintással, állófogadással ünnepelték a Sellő Kemping 62. szezonjának megnyitóját.