Részletek

Új év, új szezon, új kihívások

Ennek a leghitelesebb bizonyítéka az, hogy a márciusi birtokbavételt követően, április 13-án megkaptuk az igazolást a Kemping - üzemeltetési engedélyről a Balatonboglári Önkormányzattól. 

A segítőkészségért, a rugalmasságért, köszönettel tartozunk Mészáros Miklós polgármester úrnak és a hivatal dolgozóinak.

Persze, ez még nem jelenti azt, hogy hátradőlhetünk, hisz tengernyi szakhatósági hozzájárulásra és jelentős karbantartásra van még szükség a beüzemeléshez.


 

Amint az ezen a weboldalon is látható, a boglári Sellő Kemping új arculatot kapott, de az alkalmazottak és a büfé üzemeltetői ugyanazok maradtak. 

Jelenleg zajlik a nagytakarítás, a fák gallyazása, átvizsgálása, a bungalók és az iroda farészeinek felújítása, átfestése.

Felfrissül a partvonal kövekkel, a közlekedő utak murvával, sőt, a kisvíz parti része is feltöltődik hamarosan balatoni homokkal.

Mindezekkel párhuzamosan a közmű-infrastruktúra is átvizsgálásra kerül. Tisztában vagyok azzal, hogy vannak apróbb gondok, mint például csúcsidőben a folyamatos melegvíz-ellátás, illetve az ekkor jelentkező áramkimaradások, de ilyen rövid idő alatt jelentős beruházásra nincs mód, csak a szezon után.

Annyi biztos, hogy az idén már erősebb és biztonságosabb lesz a kemping áramellátása, amely leginkább a kánikulai csúcsidőben, a túlzott klímahasználat alkalmával jelentkezett.

Biztonságosabbak lesznek a strandlépcsők és a melegvízet előállító  berendezések is alapos karbantartáson esnek át.

Azok a törzsvendégek, akik esetleg elvitték a tavalyi beléptető kártyáikat, nyugodtan eldobhatják, mert teljesen új rendszer került kiépítésre, a bejárati kapu fölé pedig visszakerül a 80-as 90-es évek hangulatát idéző Sellő Camping, neon felirat.

Persze, mindenki arra kíváncsi leginkább, hogy mikor nyitunk?

Erre jelenleg senki sem adhat pontos dátumot, hiszen nem tőlünk függ, hanem a járványügyi helyzettől. 

A tervünk mindenesetre az, hogy a pünkösdi hétvégén - május 21 - már fogadhassuk régi új vendégeinket. Legyen így!


Jó szelet, sok-sok napsütést és szezonra fel!


 

Rajnai Attila

ügyvezető

Partisellő Kft.